AçıkErişim@MAKÜ

Beslenmenin Hayvansal Ürünlerin Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkisi*

Basit öğe kaydını göster

dc.creator BUĞDAYCI, Kadir Emre; MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, ZOOTEKNİ VE HAYVAN BESLEME BÖLÜMÜ, HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI ANABİLİM DALI
dc.creator OĞUZ, M.Numan; MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, ZOOTEKNİ VE HAYVAN BESLEME BÖLÜMÜ, HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI ANABİLİM DALI
dc.date 2017-09-13T00:00:00Z
dc.date.accessioned 2019-04-09T07:20:46Z
dc.date.available 2019-04-09T07:20:46Z
dc.identifier http://dergipark.gov.tr/maeuvfd/issue/32804/296414
dc.identifier 10.24880/maeuvfd.296414
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11672/2442
dc.description Oxidation is oneof the major causes of deterioration of fats in animal products. Rapidoxidation capacity of unsaturated fatty acids should be taken into account forthe safety of products. Oxidative stability of animal products can be alteredby feeding regiment and feed additives. It seems that supplementation ofseveral dietaryadditives such as herbal products, vitamin E and Se have degreasing affect onlipid oxidation.
dc.description Oxidation is one of the major causes ofdeterioration of fats in animal products. Rapid oxidation capacity ofunsaturated fatty acids should be taken into account for the safety of products.Oxidative stability of animal products can be altered by feeding regiment andfeed additives. It seems that supplementation of several dietary additives such asherbal products, vitamin E and Se have degreasingaffect on lipid oxidation.
dc.format application/pdf
dc.language tr
dc.publisher Mehmet Akif Ersoy University
dc.publisher Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
dc.relation http://dergipark.gov.tr/download/article-file/340770
dc.source Volume: 2, Issue: 1 85-90
dc.source 2458-9268
dc.source 2148-6239
dc.subject Yağ oksidasyonu,Hayvan besleme,Hayvansal ürün
dc.subject Lipid oxidation,Animal nutrition,Animal production
dc.title Beslenmenin Hayvansal Ürünlerin Yağ Oksidasyonu Üzerine Etkisi*
dc.title The Effects of Feeding on Lipid Oxidation of Animal Products
dc.type info:eu-repo/semantics/article


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster

AçıkErişim'de Ara


Gelişmiş Arama

Göz at

Hesabım